11 månader

Joel blev 11 månader igår. Hurra!
 
Han är väldigt mycket mer med än tidigare. Älskar att läsa böcker och härmar gärna djurläten som hund och katt (då han är på rätt humör) och så traktorn förstås! Känns jättekul att han är så intresserad av böcker! Dels för att jag tycker det är så himla roligt och mysigt att få sitta med honom i knät och läsa men också för att vi där och då på ett naturligt sätt hela tiden övar på hans språk och förståelse. Är så häftigt att se hur han funderar och tänker efter när han får läsa och bläddra i en bok.
 
Han älskar att busa med pappa (såklart!) och säger "hejhej" när någon kommer eller går och vinkar glatt. Han har lärt sig klättra ner från soffan själv och att klättra ner för trappen går bättre och bättre även om han helst bara vill uppåt hela tiden. Han kramas mycket (ååååh så mysigt!) och dansar gärna till musik. Han har fått en till tand på nederkäken och det verkar vara fler på g för han blir som tokig då han inte får ha något i munnen och bita på. 

Som sagt så har han tagit några få steg men inte kommit på själva grejen med att gå än. Men han står längre och längre stunder utan stöd så det är nog inte allt för långt bort innan han går ordentligt! 
 
 
Älskade, älskade unge vad du är värdefull!
RSS 2.0