Förkylningens tider

Det här med förkylningar? Det tar aldrig slut!? Båda pojkarna var riktigt dåliga i slutet på januari, början på februari ett par vändor sen har det i princip aldrig gett sig. Då var de sjuka samtidigt men nu går de istället om varandra vilket gör att det aldrig känns som att vi är friska... ;) Men! Sköna maj välkommen till vår bygd igen. Och ta med dig lite vårvärme? Vi har hittills haft en varm dag under hela maj. Mina penseér ser ut att vara döda varje morgon då det är flera minusgrader varje natt. SMHI lovar ändring nu i veckan. Jag väljer att tro på dem. 
 
Isak är snuvig, hes och tjock i halsen. Men idag väldigt glad i alla fall. Han har börjat flina, sådär överdrivet och väldigt väldigt roligt. Han gör det ofta när han vill ha uppmärksamhet eller när han gör något som han inte får. Då passar han på att flina upp för att han vet att jag inte kan hålla mig för skratt. 
Han har också insett att det inte är någon mening att väcka pappan på morgonen utan kommer direkt till mig. Imorse (eller snarare inatt) vid kl. 05 så fick jag en napp upptryckt i ansiktet: "haaaaaack" (tack). Jo, godmorgon på dig med. 
 
Joel har börjat säga nej genom att berätta för oss att han inte älskar olika saker. 
"Drick upp mjölken"
"Nääää, jag älskar inte det!" 
Rätt fint språk må jag säga. Han tycker om att vara ute och springer med sin springcykel. Eller också vill han leka med "Gundi" (Gunhild). Fint att ha fina vänner så nära efter gatan! 
 
Och tillsist. TILL HELGEN ÅKER JAG EMME RAKEL OCH WILLIAM TILL STOCKHOLM FÖR ATT SE BRUNO MARS!??!?!!!!!! Så sjukt sjukt kul. Vilken frihetslyx!
 
 
RSS 2.0