April 2017. Isak 14 månader, Joel 3 år

Oj. Tiden går fort. Dags för ett inlägg. 
 
Isak går fortfarande inte. Han kan, men han ids inte riktigt. Han klättrar överallt. Styr tripp-trapp-stolen runt om i köket och pillrar på en massa (enligt honom själv) roliga saker på bänken. Senaste är att han tar loss och sätter tillbaka potatisstickan i sin hållare.  Otroligt underhållande! 
 
 Här har han precis tagit sig igenom en vecka med höstblåsor. Stackarn har haft väldigt ont och varit otroligt grinig... 
 
Storebror då? Han är ju underbar som alltid. Leker otroligt mycket. Rolllekar är det som gäller allra mest. När vi är hemma han och jag så ska jag vara Gunhild och han ska vara pappa Samuel. "Isak kan få va Kerstin" lägger han sedan till. Han är busig och väldigt rolig. I 3-års present fick han en ny cykel. Han har provat två gånger än så länge. Ingen succé hittills vill säga. Han kör med sin sparkcykel á 100kr på köp- och sälj ;) 
 
 
Här på sin 3-års dag. Innan alla gäster dök upp kom han och såg finurlig ut. Jag frågade vad han tuggade på och han visade stolt sin lasagneplatta han hade hittat i skafferiet. Det här var gott. Den kan man spara. Ok, sa jag. Lägg även märke till hur finklädd han är. Med fluga och allt. 
Härom veckan skulle vi till kyrkan och han ville vara finklädd. När vi tagit på skjortan så sa han:
- "Men mamma, Joel måste ha råttan!" 
- "Vaddå råttan"? frågade jag.
- "Råttan som ska vara här" sa han och pekade på halsen. Det var alltså flugan han ville åt :) 
 
Jag då? Har jobbat 80% sen i februari. Jobbet har gått jättebra och jag trivs så otroligt bra! Däremot har det varit jobbigt att inte vara hemma lika mycket som förut. Har väl blivit lite för mycket helt enkelt. Jag har laddat hem en bibelapp så jag läser bibel varje dag. Jag har köpt nya löparskor så nu har jag inte längre några ursäkter på att inte ta mig ut och iväg. Här ska kutas! Vi ska ju nämligen ge oss iväg och springa tjejmilen i Stockholm mina älskade vänner och jag. SÅ HIMLA KUL! 
RSS 2.0